Transportna služba DPD vam po uradnem ceniku paket dostavi na vaš dom. Če vas ob dostavi ni na naslovu, vas kurir pokliče na mobilno številko, ki ste nam jo zaupali ob naročilu. Kurir vam pusti obvestilo s kontaktno številko, na katero pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo. Zagotavljamo dostavo najkasneje v 3 delovnih dneh. 

Poštnina (z vključeno provizijo za odkupnino) za vse dodatke in rezervne dele v spletni trgovini SEMpaTJA znaša 2 eur (z ddv), za naročila skirojev v vrednosti do 100 eur 4 eur (z ddv), za naročila v vrednosti nad 100 eur je poštnina brezplačna. Darilne bone pošljemo brezplačno. Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob prevzemu plačali kupnino za naročeni artikel in poštnino.

Naročeni artikel je možno prevzeti tudi v razstavnem salonu podjetja MAJinA d.o.o. na Petkovškovem nabrežju 31 v središču Ljubljane (plačilo možno z gotovino ali kartico).

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi s poštnino nam prosim pošljite povpraševanje na info@sempatja.si ali nas pokličite na 031 707 917.