Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
ML0007
Proizvajalec:
Micro
399.90 319.92

Prihranili ste 79.98€

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

Prtljaga v odličnem dizajnu - ustvaril jo je umetnik Steve Aoki - Bluetooth zvočniki so vključeni! Prav super.

Nič ne omogoča hitrejšega prehoda pred terminali. Ker je skoraj nemogoče vzeti skuterja ali brca na letalo zaradi sedanjih predpisov o prtljagi, je Micro Luggage odlična rešitev: kovček, voziček in kickboard v enem in, zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti, odobren kot nosilec prtljage.

Micro je s pomočjo dragocenih glasov lahko še naprej razvijal inovacije in priljubljenega spremljevalca prilagodil željam popotnikov. Tako se lahko Micro prtljaga prilagodi velikosti uporabnika zahvaljujoč dodatno razširljivemu teleskopskemu krmilu. Novost je tudi izbira med tremi različnimi debelinami vzmetenja volana in tako omogoča optimalen nadzor glede na težo. Za to je treba zamenjati samo zunanja dva blažilnika.

Za vse tiste, ki radi pripeljejo svojo glasbo na mestne izlete, je na voljo že večnamenska naprava s še eno koristjo - glasba omogoča! Z vgrajenim zvočnikom Sound2Go, ki deluje prek Bluetooth-a, je možno predvajanje zvoka na pametnem telefonu skoraj čez ohišje. Seveda je bil dizajn ustrezno prilagojen. Izdelek za tiste, ki iščejo praktičen in eleganten pripomoček za potovanja.


TEHNIČNI PODATKI:Deli

Napišite mnenje