Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
LNG3-1123-XS
Proizvajalec:
Nutcase
69.90 55.92

Prihranili ste 13.98€

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

Otroška čelada Nutcase!


Nič več dolgočasnih čelad, ki jih naši otroci le s težavo nadenejo. Tukaj so najbolj odbite čelade vseh časov, ki bodo prepričale tudi njihove navečje nasprotnike.


Zgodba NUTCASE čelad se je rodila v državi Oregon, ZDA. Kot strastni nogometni navdušenec se je Michael Morrow podal na eno od tekem z doma izdelano navijaško čelado. Ideja je požela val navdušenja med ostalimi navijači. Prav to je Michaela spodbudilo k razmišljanju. Čelade, kot obvezni del opreme pri večini športov, so pri večini ljudi precej nepriljubljene. Ker so preprosto dolgočasne! 


Pomladi 2006 je bila predstavljena prva kolekcija. Osnovna ideja je bila, da se čelade naredi ljudem in seveda v prvi vrsti otrokom, bolj priljubljene in zanimive. Zato, da bi ta prepotrebna oprema bila vsem v zadovoljstvo in ker je bila obstoječa ponudba bolj skopa, je v ideji o funkyčeladah videl potencialno možnost za začetek uspešnega posla.


NUTCASE čelade s svojim dizajnom dajejo možnost uporabnikom za izražanje svojega osebnega stila. Dizajn, skupaj z obliko, ki ni podobna običajni kolesarski čeladi naredi NUTCASE čelade tako vizualno privlačne in izrazne.


Poleg naštetega NUTCASE slovi po svoji kvalitetni izdelavi in vrhunskih materialih ter hkrati ustreza vsem varnostnim standardom. Posebnost je tudi magnetna zaponka, ki preprečuje, da bi se uporabnik uščipnil in omogoča zapenjanje in odpenjanje z eno roko. Zelo priročno za najmlajše kolesarske navdušence.


Lastnosti:


Fidlock® je magnetno zapiralo, ki prepreči, da bi otroka uščipnili, hkrati pa omogoča zapiranje/odpiranje z eno roko.

Vse čelade so certificirane za kolesarjenje, rolanje, rolkanje, vožnjo s skiroji in poganjalci.

Prilagajanje velikosti omogoča okrogli vrteči gumbek.

Odstranljiv vizir, ki ščiti pred soncem in dežjem.

Trpežna ABS školjka.

Posebne zone, ki omogočajo bolj enakomerno porazdelitev sile pri udarcu.

Zaradi odprtin je čelada zelo zračna.

Notranja pena za maksimalno udobje.

360 st.odsevniki.

Zelo atraktivni dizajni.

VELIKOSTI:


XXS = 47 cm - 50 cm


XS = 48 cm - 52 cm


S = 52 cm - 56 cm


M = 56 cm - 60 cm


L = 60 cm - 64 cm


Deli

Napišite mnenje