Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
AC2134
Proizvajalec:
Micro
119.90 95.92

Prihranili ste 23.98€

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

LED LUČI spredaj in zadaj
DALJINSKI UPRAVLJALEC
VARNOSTNA LUČ, SMERNIK IN ZAVORNA LUČ
KANALI ZA ZRAČNOST
DODATNE PENE ZA ODLIČNO PRILEGANJE
PRIMERNA ZA SKIRO, KOLO, ELEKTRIČNI SKIRO


Nova Micro pametna čelada pripomore k večji varnosti na cesti. Moderen LED sistem na sprednji in zadnji strani čelade zagotavlja varnostno osvetlitev, hkrati pa služi kot zavorna luč in smernik. Daljinski upravljalec lahko preprosto pritrdite na skiro ali električni skiro. Micro pametna čelada ima dve nastavitvi: neprekinjeno svetenje ali utripanje. Dodatno ima še zavorno luč, ki se aktivira z vgrajenim senzorjem ravnotežja. Z uporabo daljinskega upravljalnika lahko kadarkoli vklopite leve ali desne smernike in tako drugim udeležencem v prometu nakažete svojo smer, ne da bi pri tem odmikali roke s krmila. Prav tako je Micro pametna čelada zelo udobna, lahka in zračna. Daljinski upravljalnik in čelada se lahko napolnita s priloženim USB polnilcem.

Premišljeno oblikovana školjka nudi optimalno zaščito pri morebitnih padcih oz. udarcih. Čelada se ponaša z vrtljivim gumbom, penami na notranji strani čelade in trakci za odlično prileganje.
Čelada ustreza najvišjim varnostnim zahtevam za športno opremo EN1078. Prosimo, da preudarno izberete velikost. Določite jo tako, da izmerite največji obseg glave (v višini čela).

Deli

Napišite mnenje