PRAVILA VELIKONOČNE AKCIJSKE PONUDBE MICRO

Ponudba traja do 22.4.2019 oz. do razprodaje zalog. Ponudba velja v spletni in fizični trgovini. Darilo, » držalo za plastenke « v motivu pirati ali rožice, vam podarimo ob vsakem nakupu skiroja v redni ponudbi, v vrednosti od 89,90 eur do 159,90 eur.

V ponudbo so vključeni sledeči skiroji:
Micro Mini Deluxe,
Micro Mini  Deluxe 3v1,
Micro Mini2go Deluxe,
Micro Mini Deluxe LED,
Micro Maxi,
Micro Maxi Deluxe,
Micro Maxi Deluxe LED,
Micro Cruiser,
Micro Sprite,
Micro Sprite Special Edition,  
Micro Rocket in Micro Speed+ ter Micro Flex 145.

Ob spletnem naročilu v okence » Komentar « zapišite katero držalo želite.

Iz ponudbe so izvzeti vsi skiroji, ki so del promocijske ponudbe. Darilo prejmete le ob nakupu skiroja po redni ceni.

V primeru, da artikla » držalo za plastenke « v motivu pirati ali rožice zmanjka, vam podarimo enakovredno darilo z drugim motivom.

Menjava darila za gotovino, darilni bon, dobropis ali popust ni možna.

Pridržujemo si pravico do sprememb.

PRAVILA VELIKONOČNE AKCIJSKE PONUDBE TRUNKI

Ponudba traja do 22.4.2019 oz. do razprodaje zalog. Ponudba velja v spletni in fizični trgovini.

Darilo, »Trunki Paddlepak vodoodporni nahrbtnik« v motivu vijolična hobotnica Inky ali modra riba Bob, vam podarimo ob vsakem nakupu Trunki kovčka v redni ponudbi, v vrednosti od 44,90 eur do 54,90 eur.

V ponudbo so vključeni vsi Trunki kovčki v redni ponudbi:
Trunki kovček roza Rosie,

Trunki kovček Terrance moder,

Trunki kovček Trixie rožnat,

Trunki kovček čmrlj Bernard,

Trunki kovček dinozaver Rex,

Trunki kovček dirkalni avto Rocco,

Trunki kovček gasilec Frank,

Trunki kovček mucek Benny,

Trunki kovček Pikapolonica Harley,

Trunki kovček pirat Pedro,

Trunki kovček policaj Percy,

Trunki kovček samorog Una,

Trunki kovček tiger Tipu,

Trunki kovček zverjasec Gruffalo,

Trunki kovček flamingo Flossie,

Trunki kovček vila Flora,

Trunki kovček zebra Zimba.

Ob spletnem naročilu v okence » Komentar « zapišite kater nahrbtnik želite.

Iz ponudbe so izvzeti vsi kovčki, ki so del promocijske ponudbe. Darilo prejmete le ob nakupu kovčka po redni ceni.

V primeru, da artikla »Trunki Paddlepak vodoodporni nahrbtnik« v motivu vijolična hobotnica Inky ali modra riba Bob zmanjka, vam podarimo enakovredno darilo z drugim motivom.

Menjava darila za gotovino, darilni bon, dobropis ali popust ni možna.

Pridržujemo si pravico do sprememb.

NAROČILO

Registracija

Za nakupovanje v spletni trgovini www.sempatja.si ni potrebna registracija, vendar pa vam le-ta prinaša številne ugodnosti ter olajša prihodnje nakupe. Registracija je brezplačna in brez obveznosti. Registrirate se v razdelku »Prijava«, ki ga najdete na vrhu strani. Vpišite zahtevane podatke in potrdite registracijo. Po elektronski pošti boste prejeli geslo za prijavo. Svetujemo, da si to geslo ob prvi prijavi spremenite. S prijavo v vaš račun lahko spreminjate tudi vse svoje ostale podatke in spremljate zgodovino naročil.

Naročila preko spletne trgovine www.sempatja.si

Naročanje v spletni trgovini www.sempatja.si poteka v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku preko svetovnega spleta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene vsebujejo 22 % DDV. Veljavnost cen za izbrano blago veljajo na dan nakupa. Naročila sprejemamo preko obrazca v spletni trgovini www.sempatja.si, preko e-pošte info@sempatja.si in tudi telefonsko na številko 031707917.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosimo obvestite v najkasneje 6 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@sempatja.si ali po telefonu 031707917.

Zavrnitev naročila

Spletna trgovina www.sempatja.si si pridržuje pravico, da zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso že plačano kupnino nakažemo naslednji delovni dan.

Cene izdelkov

Vse objavljene cene artiklov na www.micro-skiro.com so navedene v denarni enoti EVRO(€) ter že vključujejo 22% davek na dodano vrednost. Cene so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko www.sempatja.si. Ponudnik se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine. Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta.

Načini plačila in plačilni pogoji

Nakup v spletni trgovini www.sempatja.si je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov. Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Spletna trgovina www.sempatja.si omogoča naslednje načine plačila:

  • Plačilo po povzetju

Transportna služba DPD vam po uradnem ceniku paket dostavi na vaš dom. Poštnina (z vključeno provizijo za odkupnino) za vse dodatke in rezervne dele v spletni trgovini www.sempatja.si znaša 2 eur (z ddv), za naročila skirojev v vrednosti do100 eur 4 eur (z ddv), za naročila v vrednosti nad 100 eur je poštnina brezplačna. Darilne bone pošljemo brezplačno. Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob prevzemu plačali kupnino za naročeni artikel in poštnino.

  • Plačilo po predračunu

Predračun prejmete na vaš spletni naslov z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo. Pošiljka vam bo dostavljena, ko plačilo vašega predračuna prispe na naš TRR račun. Rok veljavnosti predračuna je 8 dni od prejema na vaš spletni naslov. Blago lahko dostavimo na vaš naslov ali ga na sedežu podjetja prevzamete sami.

  •  Plačilo s kartico ali gotovino

Izbrani artikel lahko prevzamete v razstavnem salonu podjetja MAJinA d.o.o. na Petkovškovem nabrežju 31, 1000 Ljubljana, Slovenija. Plačate lahko z gotovino, debetno ali kreditno kartico.

  • Plačilo preko sistema PayPal

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Je storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic). PayPal se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje on-line plačila v spletnih trgovinah.

Dostava

Transportna služba DPD vam po uradnem ceniku paket dostavi na vaš dom. Če vas ob dostavi ni na naslovu, vas kurir pokliče na mobilno številko, ki ste nam jo zaupali ob naročilu. Kurir vam pusti obvestilo s kontaktno številko, na katero pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo. Zagotavljamo dostavo najkasneje v 3 delovnih dneh. 

Poštnina (z vključeno provizijo za odkupnino) za vse dodatke in rezervne dele v spletni trgovini www.micro-skiro.com znaša 2 eur (z ddv), za naročila skirojev v vrednosti do100 eur 4 eur (z ddv), za naročila v vrednosti nad 100 eur je poštnina brezplačna. Darilne bone pošljemo brezplačno. Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob prevzemu plačali kupnino za naročeni artikel in poštnino.

Izbrani artikel lahko prevzamete v razstavnem salonu podjetja MAJinA d.o.o. na Petkovškovem nabrežju 31, 1000 Ljubljana, Slovenija. Plačate lahko z gotovino, debetno ali kreditno kartico.

V primeru kakršnihkoli vprašanj v zvezi s poštnino se prosimo obrnite na info@sempatja.si ali nas pokličite na 031 707 917.

Reklamacija

Ob prejemu poškodovanega izdelka med transportom ali odprte embalaže izdelek takoj reklamirajte dostavljavcu in nas obvestite na elektronski naslov info@sempatja.si. V primeru prejema napačnega izdelka ali izdelka z napako, nas takoj obvestite na elektronski naslov info@sempatja.si. Izdelek vam bomo zamenjali,  pri čemer stroške dostave krijemo mi.

Vračilo blaga

Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljavcu, nato pa se s podjetjem dogovoriti za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Če se kupec odloči za zamenjavo, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške dostaviti podjetju MAJinA d.o.o. najkasneje v štirinajstih (14) dneh po dogovoru o menjavi blaga. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju ali dostavljavcu, od katerega je blago prejel.

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga) pošljemo drug artikel ali vrnemo že plačano kupnino. Ob vračilu blaga nam prosim posredujte tudi številko računa za blago, vaše osebne podatke ter transakcijski račun, na  katerega želite, da se plačilo vrne.

Menjava blaga

Ob ugotovitvi, da vam izdelek oz. njegova barva ne ustreza, ga brez težav zamenjamo. V tem primeru stroške pošiljanja krijete vi. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.

Garancija

Proizvajalec jamči za kakovost oziroma za brezhibno delovanje v garancijskem roku, ki začne teči z datumom prejema blaga. Garancijska doba za skiroje MICRO je 24 mesecev od dneva nakupa. Garancija ne pokriva škode, ki nastane zaradi nepooblaščenih posegov v obliko in namembnost artikla. Prav tako garancija ne velja ob neupoštevanju NAVODIL ZA VARNO UPORABO (so priložena računu). Garancija ne pokriva običajne obrabe proizvoda.

Po preteku garancije MAJinA d.o.o. (zastopnik Micro MS za Slovenijo) zagotavlja dobavo originalnih rezervnih delov in izvaja servisna dela na proizvodih.

Avtorske pravice

Spletna trgovina www.sempatja.si je v lasti podjetja MAJinA d.o.o. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo z odobritvijo podjetja MAJinA d.o.o..

Podatki na straneh

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.