Cene MICRO skirojev: od kje, kako in zakaj... />

Velikokrat nam stranke postavijo zelo preprosto vprašanje: ''Zakaj so MICRO skiroji dražji od konkurenčnih?''. Obstaja več razlogov zakaj.

Začnimo s prvim, ki je visoka kvaliteta skirojev. MICRO uporablja le najboljše materiale za svoje skiroje in vse dodatke in s tem ohranja ekstremno visoke standarde. Produkti so neprestanoma testirani, s čimer se ohranja njihova varnost in dolga doba uporabe. Poleg tega pa Micro nudi tudi servis svojih izdelkov, kjer ob primeru poškodbe skiroja oz. obrabe, zamenjamo in popravimo poškodovan del z originalnimi rezervnimi deli.  Micro izdelki so narejeni z namenom, da preživijo vse!

Še en razlog za cene izvira iz socialne odgovornosti družbe MICRO. V svojih tovarnah zagotavljamo, da imajo vsi delavci dobre pogoje za delo, s tem pa ustvarimo dolgo in trdno razmerje s svojimi zaposlenimi. Večina delavcev v tovarnah zadovoljno dela že več kot 20 let! Pri temu pa ne pozabimo tudi na humanitarno žilico, lansko leto je podjetje Micro darovalo 100 invalidskih vozičkov za invalide v Mehiki. 

Tretji in zelo pomemben razlog pa je naša strast za inovacije. Vsako leto porabimo del svojega dobička, da izboljšamo pot iz točke A do točke B, jo časovno skrajšamo in naredimo veliko bolj zabavno.  Do danes smo izumili prvi MICRO skiro daljnega leta 1999, Mini Micro skiroje za najmlajše in MICRO skiroje s kovčki namenjeni popotnikom in avanturistom.  Povprečno na leto trgu predstavimo tri nove inovacije. Odločitev je vaša: visoko kvalitetne inovacije ali poceni kopije?