ZAKAJ POGANJALEC Micro Deluxe? />

Predstavljamo popolnoma nov model poganjalca v naši ponudbi: ultimativni poganjalec Micro Deluxe. Strokovno zasnovan z mislijo na vašega otroka, za podporo pri motoričnem razvoju v procesu učenja vožnje s kolesom.

Micro Deluxe poganjalec je idealno prvo kolo za malčka od 2. leta naprej. Ima edinstveni in inovativni zadnji stabilizacijski kolesi, ki otroku omogočata nekoliko večjo stabilnost, preden presedla na dve kolesi. Zasnovani sta tako, da mu nudita ravno dovolj pomoči, da ostane pokonci. Prve vožnje s poganjalcem so precej lažje, mlajši otrok se uči voziti kolo v lastnem tempu. Nad stabilizacijskimi kolesi pa najdemo majhno stojišče, ki poskrbi za zabavo. Na njem lahko stoji prijateljček in se voznika drži za rame.

Ko se vam in malčku zdi, da je pripravljen, lahko stabilizacijski kolesi enostavno zamenjate s standardnim kolesom in pred vami je klasičen poganjalec. Je tudi eden najlažjih poganjalcev na trgu, saj tehta le 2,2 kg. To malčku omogoča, da poganjalec z lahkoto dvigne in z njim manevrira.Tako ne postane prehitro utrujen.

Micro poganjalec je standardno opremljen s sprednjim blatnikom in vzmetenjem, kar omogoča gladko vožnjo in pomaga ohranjati stabilnost prednjega kolesa. Tako je manj verjetno, da bo groba cestna podlaga voznika motila pri vožnji.

Poganjalec Micro Deluxe raste z vašim otrokom. Krmilo in sedež poganjalca sta nastavljiva po višini, kar omogoča, da ga lahko nastavite na popolno višino. Nedrseča kolesa iz vzdržljive EVA pene se ne morejo predreti. Retro chopper krmilo pa je le še pika na i pri tem vrhunsko oblikovanem poganjalcu.

Pogosta vprašanja in odgovori

V: Za kakšno starost je primeren Micro Deluxe poganjalec?

Priporočamo ga za otroke, stare od 2 do 5 let. Močno ga odsvetujemo za otroke, mlajše od 1 leta.

V: Kakšna je razlika med poganjalcem in običajnim kolesom?

Poganjalec Micro Deluxe nima pedal ali stabilizatorjev/pomožnih kolesc. Pravzaprav nima nobenih mehanizmov (verige, zavore itd.), ki bi jih pričakovali pri običajnem kolesu. Tako je kolo lažje, varnejše in zabavnejše za mlajše otroke.

V: Koliko tehta kolo Micro Deluxe poganjalec?

Je eden najlažjih poganjalcev na trgu, saj tehta le 2,2 kg.

V: Ali je poganjalec nastavljiv po višini?

Poganjalec Micro Deluxe je nastavljiv na dva načina. Krmilo se prilagodi po višini od 51-53,5 cm. Tudi sedež je enostavno nastavljiv na pravo višino za vašega otroka.

V: Ali je Micro Deluxe poganjalec primeren za mojega otroka?

Vožnja s poganjalci je odličen način za učenje ravnotežja in koordinacije pri mlajših otrocih. Obvladovanje tehnike poganjalca po naših izkušnjah vodi v hitrejši in lažji prehod na „odraslo“ kolo. Okvir poganjalca Micro Deluxe je izdelan iz lahkega aluminija, zato ima le približno polovico teže primerljivih modelov. Tako ga je mogoče enostavno prenašati ali namestiti na hrbtno stran vozička tudi, ko ni v uporabi.

V: Kaj še moram vedeti o poganjalcu Micro?

Poganjalec Micro Deluxe ima mehka in tiha kolesa, ki se vrtijo brez šuma, kar pomeni, da se ga lahko uporablja v zaprtih prostorih in zunaj. Kolesa imajo premer 20 cm in so široka 3,5 cm. Izdelan je iz aluminija in ima vrhunske ležaje.

V: Ali bom moral kupiti nadomestne dele za Micro poganjalec?

Poganjalec Micro Deluxe je izdelan zelo robustno, zato traja dlje od cenejših poganjalcev. Če bi ga vseeno morali kdaj popraviti, bi to storili zelo enostavno. Na sedežu našega podjetja imamo nadomestne dele in opravljamo tudi servisna dela. Tako poganjalca ne vržemo stran, ampak mu še podaljšamo življensko dobo. S tem smo odgovornejši do našega planeta.