Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
0311
Proizvajalec:
Trunki
59.90

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

SVETIM SE V TEMI!

Izdelan je izključno za otroke in njihovo izvirno domišljijo. Velik je dovolj, da otrok vanj pospravi svoje najljubše igrače, knjigice in še kakšen štumfek. 

Opremljen je s kakovostnimi koleščki, ki ga kadarkoli spremenijo v nepozabni poganjalček do obremenitve 50 kg. Za boljši oprijem v zavojih sta na sprednjem delu nameščeni simpatični držali v obliki živalskih rožičkov. Prav tako je nanj mogoče pritrditi potovalni trak, da ga otrok vleče za sabo ali pa ga skupaj z njim lahko vlečete vi. Trak je mogoče namestiti tudi tako, da služi kot naramnica in si kovček za lažje prenašanje odrasla oseba povezne čez ramo. TRAKEC JE PRILOŽEN!


Na potovanju z letalom ga lahko pri večini letalskih družb prijavite kot ročno prtljago. Priporočamo, da pred potovanjem preverite dovoljeno velikost pri vaši letalski družbi.

Varnost: 
Kovček je izdelan iz kakovostne plastike in gumiranega roba, da si otrok ob zapiranju ne priščipne prstkov. 
Izdelek je opremljen z oznako CE. Oznaka CE je glavni kazalec skladnosti izdelka in potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja, varovanja okolja, kot jih določa zakonodaja Evropske unije. 

Izdelek je skladen s standardom EN71. Je standard, ki pokriva varnost igrač – s tem certifikatom se pregleda, da igrača ne vsebuje škodljivih snovi in je varna za otroka.

OPOZORILO:  Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev zaradi nevarnosti zadušitve z majhnimi deli in dolgimi vrvicami, kar je tudi označeno na izdelku.


Opozorilo za starše: Pred uporabo potovalnega kovčka obvezno poučite svojega otroka o navedenih nevarnostih. Izdelek se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. 
Potovalnega kovčka ne uporabljajte v bližini ceste, stopnic, tekočih stopnic, železniške proge, bazena ali na poševnih površinah in strminah. 
Kovček nima zavor, zato ni primeren za uporabo pri višji hitrosti, ko otrok sedi na njem. Izdelek uporabljate s previdnostjo, da se izognete nesrečam in padcem ter s tem zagotovite, da ne ogrožate sebe ali drugih.

PRIPOROČLJIVA STAROST UPORABNIKA: 3+ let

PROSTORNINA: 18 litrov

VELIKOST: 46 x 21 x 31 cm 

TEŽA: 1,7 kg

MAKSIMALNA OBREMENITEV:  50 kg 

POREKLO: Velika Britanija

UVOZNIK: Majina d.o.o., Petkovškovo nabrežje 31, 1000 Ljubljana, info@sempatja.si

GARANCIJA: 5 let

Izdelek je opremljen z deklaracijo s podatki o uvozniku in navodili za varno uporabo in vzdrževanje v slovenskem jeziku.

Deli

Napišite mnenje