Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
0092
Proizvajalec:
Trunki
59.90

Ni še ocenjeno Napišite mnenje


Trunki otroški potovalni kovček Harley je prikupen kot čisto ta prava živalca. Pikica pri piki na živo rdeči podlagi bo vašemu malčku vsak dan prinašala srečo.

Izdelan je izključno za otroke in njihovo izvirno domišljijo. Velik je dovolj, da bo otrok vanj pospravil svoje najljubše igrače, knjigice in še kakšen štumfek.

Opremljen je s kakovostnimi koleščki, ki ga kadarkoli spremenijo v nepozabni poganjalček do obremenitve 50 kg. Za boljši oprijem v zavojih sta na sprednjem delu nameščeni simpatični držali v obliki živalskih rožičkov. Prav tako je nanj mogoče pritrditi potovalni trak, da ga otrok vleče za sabo ali pa ga skupaj z njim lahko vlečete vi.

Kovček je izdelan iz kakovostne plastike in gumiranega roba, da si otrok ob zapiranju ne priščipne prstkov.

Na potovanju ga lahko prijavite kot ročno prtljago.

PROSTORNINA: 18 litrov

VELIKOST: 46 x 21 x 31 cm

TEŽA:  1,7 kg

MAKSIMALNA OBREMENITEV:  50 kg 


OPOZORILO:  Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev zaradi nevarnosti zadušitve z majhnimi deli in dolgimi vrvicami.
Potovalnega kovčka ne uporabljajte v bližini ceste, stopnic, tekočih stopnic, železniške proge, bazena ali na poševnih površinah in strminah. 
Kovček nima zavor,  zato ni primeren za uporabo pri višji hitrosti, ko otrok sedi na njem.
Opozorilo za starše: Pred uporabo potovalnega kovčka obvezno poučite svojega otroka o navedenih nevarnostih. Izdelek se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. 
Izdelek uporabljate s previdnostjo, da se izognete nesrečam in padcem ter s tem zagotovite, da ne ogrožate sebe ali drugih.

Deli

Napišite mnenje