Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
TU93000-B
399.90 339.92

Prihranili ste 59.98€

Ni še ocenjeno Napišite mnenje
AKCIJA VELJA DO 30.6.2020 ALI DO RAZPRODAJE ZALOG!


 znamka THE URBAN nemškega proizvajalca Walberg urban electrics vas bo navdušila.

URBAN #LNDN je sinonim za elegantno vožnjo, je izjemno lahek in učinkovit hibridni skiro. Je kombinacija navadnega in električnega skiroja, ki vam omogoča enostavno izbiro med električnim pogonom in uporabo lastne energije, kot vam v določenem trenutku bolj ustreza.
Skiro URBAN #LNDN se zloži in sestavi z eno potezo in tehta le 8,4 kg, zato je nadvse primeren za vse, ki živite ali imate delovno mesto v mestu. Z njim se po mestu premikate hitro in svoje prevozno sredstvo nesete na avtobus ali vlak, ga pospravite v prtljažnik avtomobila ali v pisarno pod mizo.

Brezkrtačni vodoodporni električni pogon, ki ne potrebuje vzdrževanja, vas zapelje po mestu z maksimalno hitrostjo do 20 km/h in ob zaviranju polni akumulator z rekuperacijo električne energije. Z izjemno učinkovitostjo in preprostostjo bo v trenutku osvojil Vaše srce!

Skiro je primeren tudi za mlajše voznike, saj se višina krmila nastavi po želji.

  

Največja hitrost

max. 20 km/h

Doseg z enim polnjenjem

max. 10 km

Čas polnjenja

70% v 45 minutah, 100% v 2 urah

Največja obremenitev

100 kg

Masa

8,4 kg

Motor

Brezkrtačni, 180 W

Akumulator

Li-ION, 70 Wh

Kolesi

200 mm PU Shore A85

Zavora

Mehanična in električna zavora zadaj

Dimenzije

95 x 15 x 88-107 cm

Dimenzije zloženega

88 x 15 x 35 cm

Stopnja zaščite

IP67

Še nekaj besed o znamki: Kakovostna znamka THE-URBAN nemškega proizvajalca Walberg urban electrics vas bo navdušila. Mlada ekipa z zanosom razvija nove rešitve v urbani mobilnosti. Strokovnjaki za inovativno urbano gibanje s pozornostjo do detajlov razvijajo e-skiroje za mlade in mlade po srcu. THE-URBAN nudi vse, kar imate radi in potrebujete: elektro urbano mobilnost, stil po pošteni ceni, kul pripomočke in oblačila za urban življenjski slog, kot so majice in kape. Visoka kakovost, slog in  premišljena funkcija - super priročno za osvajanje mesta.


 

 

Deli

Napišite mnenje